Merhaba ensest hikaye okurları adım leyla 23 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım fiziğim konusunda açık konuşma gerekirse bir çok kızdan ankara escort bayan iyi bir vücuda sahibim diyebilirim.
Okulda bir çok erkek tarafından ilgi gören birisiyim fakat hiç birisi ilgimi çekmiyor. Benim bir tane çukurambar escort üvey kardeşim var benden sadece 1 yaş küçük . Ama giyimi olsun duruşu saç stili felan beni büyüleyen bir yapıya demetevler escort sahip. O evde dışarı çıkacağı zaman hazırlanır ben oturur resmen onu izlerim hemde tatlı. Yani öyle bir sevgilim olsa emin dikmen escort olun kaçırmamak için elimden geleni yapardım.
Alkol kullandığını da bir tek ben biliyorum evde. Aramızda gayet iyidir. Bu tür konuları oturur elvankent escort konuşuruz benden birşey gizlemez yani. Yien bir gün oturup. bir localde bişeyler içerken buna alkolü biraz fazla verdirttim doa yok emek escort demedi masaya ne geldiyse içti hepsini. Bir süre sonra başını kaldıracak hali kalmamıştı . Hesabı ödeyip masadan kaktık. Eve geçtiğimizde eryaman escort bizimkiler tatile gittiklerinden dolayı rahattık açıkcası kimse yoktu bizden başka bunu odasına götürüp yatırdım bende de sarhoşluk vardı ama o kadarda esat escort kötü değildim ama yürüyecek halim kalmadığından yanına uzan dım o an aklımdan sadece onun olmak geçti eğer onun olursam hiç etimesgut escort bir zaman kaçırmam ve benim olur dedim. Üstümde ne varsa hemen çıkardım. Onunkilerinide çıkardım malı kalkmamıştı.
Kalkması için birazcık elime alıp etlik escort sakso çektikten sonra yaladım ve ağzıma aldım bir kaç dakka geçmeden kalkmıştı üstüne çıktım ve kızlığım bozulmamış olan tertemiz amımın içine sokarak iki üç kere sağlam köküne kadar aldım ama çok pis derecede acı çekiyordum. Üstünden kalktım ve onun penisi olduğu gibi kan yatağın üstüde tamamen kan olmuştu . Hemen yanına uzanıp uyudum onun benden önce uyanmmasını bekledim ve bu böylede oldu.
Uyandığında bir den silkelendi ve beni uyandır. Benim hiç birşeyden haberim yokmuş gibi yataktaki kanları görünce ağlamaya başladım. Bunun temizlenmesi gerektiğini ailemiz duyarsa bizi öldüreceğini söyledim üvey olduğundan bize nikah düşüyordu. Evlenmemiz gerek madem bu şeyi aptın şimdide sahip çıkacaksın dedim. Bu sözümün üzerine gittik gizliden nikah kıydık. Aradan 1 ay kadar geçsin evlenme planlarına başlıyacazç Mutluyum gerçekten sevdiğim çocukla evleniyorum sonuçta..
Bakireliğimi küçük üvey kardeşime verdim
